کباب ترش گیلان

سلاممممم عزیزان امروز میخوام یه غذای محلی بزارم . این غذا متعلق به استان گیلان هست.عینک

مواد لازم

گوشت قرمز         500 گرم

گردو چرخ کرده      100 گرم

رب انار ترش       3 ق س

سبزی معطر (جعفری)   5 ق س

زعفران دم کرده          2 ق س

روغن زیتون          به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت رو تیکه تیکه می کنیم به مدت 1 ساعت گوشت رو درون روغن زیتون ( یا روغن کنجد یا مایع)و فلفل سیاه میخوابونیم .

سپس رب انار ترش ؛ زعفران دم کرده ؛جعفری یا هر سبزی معطر دیگه و گردو چرخ کرده رو به گوشت اضافه میکنیم و ورز میدیم .حالا این مخلوط رو به مدت 24 ساعت میزاریم داخل یخچال تا گوشت نرم بشه.

بعد از 24 ساعت گوشت هارو سیخ میزنیم کباب میکینم ؛ میتونین سرخ هم بکنیم.

من این بار سرخش کردم.

 

البته همسر گرام زحمت سرخ کردنش رو کشید.دستش درد نکنه.

از کیفیت بد عکس ها معذرت میخوام چون با گوشی گرفته شده از این به بعد سعی میکنیم عکس های بهتری رو بزارم.

 

 

 

 

 

/ 4 نظر / 33 بازدید
مریم

خیلی خوشمزسسسسسسسسسسسسسسسسس خیییییییییییلیییییییییییی

مریم

عکست باز نشد اندازه تیکه های گوشت چقدری باشه؟ کبابیش خوشمزه تره یا سرخ کردش؟

مریم

اصلشم کبابیه مامان دوس نداره ولی