افتتاح بلاگ آشپزی و آموزش کیک

سلام دوستان عزیزنیشخند

امروز این بلاگ آشپزی رو افتتاح کردم امیدوارم که مطالب این بلاگ برای شما مفید باشه.مژه

برای اولین پست میخوام براتون یک کیک خوشمزه بزارم امیدوارم خوشتون بیاد.

 

نکاتی در مورد پخت کیک

در ابتدا باید بگم برای پخت هر نوع کیکی باید مواد لازم آن را 1 ساعت قبل از پخت بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشه .

آرد کیک باید 3 الی 4 بار الک بشه و اینکه شکر را همیشه با آسیاب 3 الی 5 ثانیه میزنیم تا پودر بشه.

و اینکه فر در دمای مورد نظر نیم ساعت قبل باید گرم شده باشد.

 

 

کیک قهوه

مواد لازم :

آرد سفید                         6 قاشق سوپ خوری

شکر                               6 قاشق سوپ خوری

کره یا روغن مایع               150 گرم

تخم مرغ                          3 عدد

شیر                               10 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر                      1 قاشق چای خوری

وانیل                              نصف قاشق چای خوری

پودر قهوه                        2 قاشق سوپخوری

 

قبل از هرکاری ابتدا قالبمون رو با کره چرب میکنیم سپس مقداری آرد داخل قالبمون میرییزم و کاملا قالب رو با آرد پوشش میدیم سپس آرد اضافه آن را میتکانیم.

مواد خشکمون رو با هم در ظرفی جدا مخلوط می کنیم . در ظرفی دیگر تخم مرغ را به مدت 5 دقیقه می زنیم تا کرم رنگ بشه و کمی کف کنه .

در ضمن به جای پودر قهوه میتونید از پودر کاکائو و یا نسکافه استفاده کنید.

بعد شیر و روغن را اضافه میکنیم و تا جایی که یکدست بشه هم میزنیم.

در این مرحله مواد خشک رو کم کم به مایع اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم تا آرد گوله نشه.

وقتی تمام موادمون رو اضافه کردیم و آماده شد مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر میزاریم.

و برای اینکه از پختن کیک مطمئن بشید یک چنگال داخل کیک فرو کنید در صورت پخت کامل کیک مواد به چنگال نمیچسبد.

اینم از کیک من.

 

/ 3 نظر / 18 بازدید
مامان تارا جون

نکات جالبی گفته بودین خیلی خوشم اومد .من لینکتونو توی وبلاگ دخترم میزارمخوشحال میشم شما هم به ما سر بزنین.

مریم

بی نظیره طعمشم که وقتی قهوه داره پس فوق العادس راستی ممنون لز حضور گرمت و این که با افتخار لینک شدی[گل]