آشپزخانه کوچک من
 
قالب وبلاگ

سلاممممم عزیزان امروز میخوام یه غذای محلی بزارم . این غذا متعلق به استان گیلان هست.عینک

مواد لازم

گوشت قرمز         500 گرم

گردو چرخ کرده      100 گرم

رب انار ترش       3 ق س

سبزی معطر (جعفری)   5 ق س

زعفران دم کرده          2 ق س

روغن زیتون          به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت رو تیکه تیکه می کنیم به مدت 1 ساعت گوشت رو درون روغن زیتون ( یا روغن کنجد یا مایع)و فلفل سیاه میخوابونیم .

سپس رب انار ترش ؛ زعفران دم کرده ؛جعفری یا هر سبزی معطر دیگه و گردو چرخ کرده رو به گوشت اضافه میکنیم و ورز میدیم .حالا این مخلوط رو به مدت 24 ساعت میزاریم داخل یخچال تا گوشت نرم بشه.

بعد از 24 ساعت گوشت هارو سیخ میزنیم کباب میکینم ؛ میتونین سرخ هم بکنیم.

من این بار سرخش کردم.

 

البته همسر گرام زحمت سرخ کردنش رو کشید.دستش درد نکنه.

از کیفیت بد عکس ها معذرت میخوام چون با گوشی گرفته شده از این به بعد سعی میکنیم عکس های بهتری رو بزارم.

 

 

 

 

 

[ ۱۳٩۱/٢/۱٠ ] [ ۱٢:۱۳ ‎ب.ظ ] [ Nazi ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به سراغ من اگر میایید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
نويسندگان
صفحات اختصاصی
موضوعات وب
 
امکانات وب