آشپزخانه کوچک من
 
قالب وبلاگ

سلام عزیزان امروز با یه غذای خیلی خوشمزه اومدم.شامی به

 به یه غذای خوشمزه و خیلی آسون

مواد لازم

گوشت                   400 گرم

لپه                       150 گرم

پیاز                       2 عدد

تخم مرغ                 5 عدد

زعفران دم کرده        2 قاشق سوپ خوری

زردچوبه                 1 قاشق سوپ خوری

زیره یا زنجبیل          1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل              به میزان لازم

 

حالا اگر شما هم مثل ما دو نفر بودین میتونید این تغیرات رو ایجاد کنید.

 

مواد لازم برای 2 نفر

گوشت                200 گرم

لپه                    150 گرم  (اگر دوست داشتید کمتر)

پیاز                   1 عدد

تخم مرغ             3 عدد

زعفران              2 ق.س

زردچوبه             1 ق.س

زیره یا زنجبیل      1ق.چ

نمک و فلفل          به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اول از همه لپه رو میزاریم بپزه . بعد لپه و گوشت  رو باهم چرخ میکنیم ، پیاز رو جدا چرخ می کنیم و آبش رو میگیریم و به گوشتمون اضافه میکنیم.

خالا تخم مرغ و بقیه موادمون رو بهش اضافه می کنیم و ورز میدیم .

حالا سرخشون می کنیم

من شامی های خودمو کنار سیب زمینی و گوجه گذاشتم .

 

 

 
                              

 

[ ۱۳٩۱/۱/۳٠ ] [ ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ ] [ Nazi ] [ نظرات () ]

سلام دوستان

امروز میخوام آموزش ژله رولی براتون بذارم که این ژله رو از مریم جونی یاد گرفتمقلب

 

مواد لازم :

یک بسته ژله( من ژله پرتقال استفاده کردم)

نصف لیوان آب جوش

دو بسته پاستیل خرس

 

طرز تهیه :

ابتدا داخل یه قابلمه بزرگ آب میریزیم ،میزاریم بجوشه ، وقتی جوشید حرارت زیرش رو ملایم میکنیم و داخل یه قابلمه کوچیک تر یک بسته ژله و نصف لیوان آب جوش رو میریزیم .

قابلمه کوچیکه رو داخل قابلمه بزرگه میزاریم و شروع به همزدن میکنیم .

وقتی ژله حل شد پاستیل هارو کم کم اضافه میکنیم .

اونقدر هم میزنیم تا پاستیل ها کاملا حل بشن .

وقتی تمام پاستیل ها رو اضافه کردیم و خوب حل شد ، قابلمه رو از رو حرارت برمیداریم .

حالا یه ظرف مستطیل شکل رو چرب میکنیم در حدی که ژله بهش نچسبه ، حالا ژله رو داخل ظرفمون میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده.

وقتی  ژله کاملا بست ، رولش میکنیم و برش میزنیم و تزیینش میکنیم

به این شکل در میاد.

 

 

امیدوارم خوشتون اومده باشه

[ ۱۳٩۱/۱/٢٦ ] [ ۱۱:٠٠ ‎ق.ظ ] [ Nazi ] [ نظرات () ]

سلام دوستان عزیزنیشخند

امروز این بلاگ آشپزی رو افتتاح کردم امیدوارم که مطالب این بلاگ برای شما مفید باشه.مژه

برای اولین پست میخوام براتون یک کیک خوشمزه بزارم امیدوارم خوشتون بیاد.

 

نکاتی در مورد پخت کیک

در ابتدا باید بگم برای پخت هر نوع کیکی باید مواد لازم آن را 1 ساعت قبل از پخت بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشه .

آرد کیک باید 3 الی 4 بار الک بشه و اینکه شکر را همیشه با آسیاب 3 الی 5 ثانیه میزنیم تا پودر بشه.

و اینکه فر در دمای مورد نظر نیم ساعت قبل باید گرم شده باشد.

 

 

کیک قهوه

مواد لازم :

آرد سفید                         6 قاشق سوپ خوری

شکر                               6 قاشق سوپ خوری

کره یا روغن مایع               150 گرم

تخم مرغ                          3 عدد

شیر                               10 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر                      1 قاشق چای خوری

وانیل                              نصف قاشق چای خوری

پودر قهوه                        2 قاشق سوپخوری

 

قبل از هرکاری ابتدا قالبمون رو با کره چرب میکنیم سپس مقداری آرد داخل قالبمون میرییزم و کاملا قالب رو با آرد پوشش میدیم سپس آرد اضافه آن را میتکانیم.

مواد خشکمون رو با هم در ظرفی جدا مخلوط می کنیم . در ظرفی دیگر تخم مرغ را به مدت 5 دقیقه می زنیم تا کرم رنگ بشه و کمی کف کنه .

در ضمن به جای پودر قهوه میتونید از پودر کاکائو و یا نسکافه استفاده کنید.

بعد شیر و روغن را اضافه میکنیم و تا جایی که یکدست بشه هم میزنیم.

در این مرحله مواد خشک رو کم کم به مایع اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم تا آرد گوله نشه.

وقتی تمام موادمون رو اضافه کردیم و آماده شد مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر میزاریم.

و برای اینکه از پختن کیک مطمئن بشید یک چنگال داخل کیک فرو کنید در صورت پخت کامل کیک مواد به چنگال نمیچسبد.

اینم از کیک من.

 

[ ۱۳٩۱/۱/٢٢ ] [ ٤:۱٤ ‎ب.ظ ] [ Nazi ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به سراغ من اگر میایید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
نويسندگان
صفحات اختصاصی
موضوعات وب
 
امکانات وب